Tupakan hintalaskuri

Tupakan hinta on noussut viimevuosina hurjasti. Moni tupakoitsija onkin jo lopettanut tai siirtyny käyttämään nuuskaa. Nuuskan hinta on Ruotsista ostettuna n. 2 – 4€ purkki merkistä riippuen. 

Teimme laskurin, minkä avulla pystyt laskemaan mitä tupakan polttaminen nykypäivinä tulee maksamaan kuukaudessa ja vuodessa. 

Tupakoinnin lopettaminen

Sanomattakin selvää, että tupakoinnin lopettaminen on järkevä ratkaisu terveyshaittojen, sekä myös kustannusten osalta.

Jopa yksi tupakka-aski viikossa maksaa noin 40€ kuukaudessa ja 520€ vuodessa. Jos polttaa niin sanotusti aski päivässä tahdilla, niin kustannukset kohoaakin jo 280€ kuukaudessa ja 3640€ vuodessa. Tämä summa on kuukaudessa jo keskituloisilla 10-20 prosenttia palkasta.

Vuodessa lyhentäisi esimerkiksi kohtuullisen uutta autoa ainoastaan lopettamalla tupakoinnin.

Nikotiininpussit voi auttaa tupakoinnin lopettamisessa

Tupakoinnin lopettaminen on usein vaikea tehtävä, jossa tarvitaan sekä henkistä päättäväisyyttä että fyysisiä työkaluja. Yksi näistä työkaluista, joka on osoittautunut hyödylliseksi monille entisille tupakoitsijoille, on nikotiinipussit.

Nikotiinipussit ovat pieniä, teepussin kaltaisia pusseja, jotka sisältävät nikotiinia ja muita ainesosia. Ne ovat osa laajempaa tuoteryhmää, jota kutsutaan tupakattomiksi nikotiinituotteiksi ja ne on suunniteltu tarjoamaan vaihtoehtoja tupakoitsijoille, jotka yrittävät lopettaa tupakoinnin tai etsivät vähemmän haitallisia tapoja nikotiinin saamiseksi.

Miten nikotiinipussit toimivat?

Kun käyttäjä asettaa nikotiinipussin suun sisäpuolelle, yleensä ylähuulen alle, pussi antaa hitaasti nikotiinia syljen kautta. Tämä nikotiinin vapautuminen auttaa vähentämään tupakointihimoja ja nikotiinivieroitusoireita, mikä tekee tupakoinnin lopettamisesta helpompaa.

Ovatko nikotiinipussit turvallisia?

Vaikka nikotiinipussit voivat olla vähemmän haitallisia kuin tupakointi, ne sisältävät silti nikotiinia, joka on erittäin riippuvuutta aiheuttava aine. Tästä syystä ne eivät sovellu pitkäaikaiseen käyttöön.

Kuten kaikki nikotiinituotteet, nikotiinipussien käyttöön liittyy joitakin riskejä, mukaan lukien riippuvuuden riski. Ne eivät myöskään sovellu alaikäisille, raskaana oleville tai imettäville naisille, eikä niitä tule käyttää, jos sinulla on vakavia sydän- tai verisuonitauteja.

Nikotiinipussien myynti Suomessa

Nikotiinipussien myynti on vapautettu Suomessa 4.4.2023 lähtien. Fimean päätöksellä voit siis nykyisin vapaasti ja laillisesti ostaa tai tilata nikotiinipusseja. Nikotiinipusseista on tullut päätöksen jälkeen todella suosittuja ja useat kaupat ovat ottaneet niitä omiin valikoimiinsa. Pusseja voit tilata myös verkosta esimerkiksi nikotiinipussit.com kaupasta.

Stumppaa tähän kirja on suosittu ja edullinen tapa lopettaa tupakointi

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Stumppaa tähän kirja* on saanut suuren suosion tehokkaana keinona lopettaa tupakointi. Kirjaa on myyty yli 13 miljoonaa kappaletta. Kirjan menetelmä lupaa yli 90% mahdollisuuden onnistua tupakoinnin lopettamisessa. Tupakointi on enemmän elämässä opittu tapa, kun nikotiinin aiheuttama puutostila.

Kirja on kustannustehokas apu tupakoinnin lopettamiseen, koska se on kerta ostos eikä vaadi sen jälkeen muita toimenpiteitä. Kaikenlaiset korvaavat lääkkeet, nikotiinipurkat tai muut tuotteet vaativat kuitenkin, että ostat niitä myös jatkossa.

Osta Stumppaa tähän kirja* ja lopeta tupakointi lopullisesti. Saatavana myös e-kirjana* jolloin saat kirjan heti käyttöösi ilman toimituskuluja. 

Linkkejä tupakoinnin lopettamiseen

stumppi.fi – Vinkit tupakoinnin lopettamiseen

Tietokoneella tulostaessasi klikkaa ensin molemmat sivu mainokset alhaalta nuolesta pois

Tupakan hintalaskuri kertoo paljonko sinulla menee rahaa tupakointiin.