Lidl bonuslaskuri

Lidl bonuslaskurin avulla voit laskea paljonko ansaitset bonuskuponkeja, kun käyt asioimassa Lidlissä. 

LIDL Bonuslaskuri

Lidl Plus bonusohjelma tarjoaa jopa 10% alennukset

Lidl on saanut lanseerattua nyt myös oman bonus järjestelmän. Aikasemmin kaupan alalla bonuksia tarjosivat ainoastaan S-ryhmän ja K-ryhmän kaupat. Lidlillä on aikaisemminkin ollut erilaisia kampanjoita, missä esimerkiksi alennusta on saanut näyttämällä esimerkiksi mitä tahansa korttia. Nyt on kuitenkin julkaistu perinteisempi malli, missä bonuksia saa kerrytettyjä kuukausittaisten ostosten mukaan. 

Lidl lupaileekin, että kyseessä on Suomen kovin bonus järjestelmä. Bonusta saa portaittain, kuten S-ryhmän kaupoissakin. Lidlin järjestelmässä tosin bonukset pitää käyttää kuun vaihteeseen mennessä. Uusi kuukausi nollaa bonukset joten kannattaa muistaa käydä kaupoilla ennen kuun vaihdetta. 

Lidl tarjoukset ja kampanjat

Lidl on tunnettu siitä, että heillä on monesti erilaisia ja erikoisiakin kampanjoita. Yksi varmasti näkyvin kampanja oli ilmeisesti aprillipilasta lähtenyt Lidlin väreissä oleva lenkkari tarjous. Lenkkareita jonotettiin, kuin ilmaisia ämpäreitä konsanaan ja sen jälkeen niitä myytiin erinäisten trokarien toimesta jopa satasilla. 

Lidlin valikoimista saattaa löytyä oikeastaan mitä tahansa ja suureen suosioon musiikkipiireissä on myös noussut Silvercrestin kuulokkeet, mitkä on hintaansa nähden päihittänyt muun muassa huomattavasti kalliimmatkin merkki kuulokkeet. 

Lidl Plus toimii puhelin sovelluksella. Lidlillä ei toistaiseksi ainakaan ole vielä korttia millä bonukset ja tarjoukset saisi hyödynnettyä.  Lidl Plus tarjouksia voit käydä katsomassa Lidlin kotisivuilta tarjoukset välilehdellä.