Plussa-pisteet laskuri

Plussa-pisteet laskurilla voit laskea paljonko K-Plussa pisteesi on rahana. 

K-Plussa-pisteet: Kuinka ne toimivat ja miten hyödyntää niitä?

K-Plussa on K-ryhmän kanta-asiakasohjelma, joka mahdollistaa pisteiden keräämisen ostoksista K-ryhmän liikkeissä. Jokaisesta ostoksesta ansaitset K-Plussa-pisteitä, jotka voit myöhemmin muuttaa alennuksiksi tai muihin etuihin.

Kun teet ostoksia K-ryhmän kaupoissa ja näytät K-Plussa-korttiasi kassalla, pisteet lisätään tilillesi automaattisesti. Pisteiden määrä voi vaihdella kampanjoiden ja tuoteryhmien mukaan, mutta yleensä voit odottaa saavasi tietyt pisteet jokaisesta eurosta.

Kerättyäsi tarpeeksi pisteitä voit lunastaa ne alennuksina, erikoistarjouksina tai jopa palkintoina, jotka voivat sisältää tuotteita tai palveluja. Muista tarkastaa säännöllisesti K-Plussa-tilisi saldo ja mahdolliset kampanjat, jotta et menetä mahdollisuuksiasi säästää.

Plussa-pisteitä auton ostosta

K-Autossa on erilaisia kampanjoita ja K-Plussa etuautoja, joista on mahdollisuus tienata Plussa-pisteitä. Esimerkiksi etuauto kampanjassa sinulla on mahdollisuus saada 50000 plussa-pistettä kun ostat tietyn auton. Esimerkiksi tämän 50000 pisteen hyöty on rahassa 250€.

Plussa-pisteen arvo

Plussa-pisteitä saat suhteella 1€ on 1 plussa-piste.Tuhannesta plussa-pisteestä saa 5€ plussarahaa, eli kun ostat K-ryhmän liikkeistä tuhannella eurolla, niin saat 5€ plussarahaa hyvityksenä. On myös olemassa erilaisia kampanjoita ja porrastettuja etuja millä saa palkintopistetä kuukausittaisten ostojen perusteella. Lisää eduista ja palkintopisteiden tienaamisista voit tarkastella plussa.fi sivuilta