Juomalaskuri auttaa laskemaan juomien määrän häihin.

Juomalaskuri

Juomalaskuri helpottaa arvioimaan esimerkiksi kuinka paljon juomaa häihin pitää varata ja paljonko sen vaikutus on hääbudjetista. Laskurilla voi myös laskea tuleeko kannattavaksi hakea juomat Virosta vai lähikaupasta.

Valitse juomat häihin juomalaskurin avulla

Suunnitteletko häitä ja mietit, kuinka paljon juomia tarvitaan juhlapäivänä? Häiden juomatarjoilun suunnittelu voi olla haastavaa, mutta juomalaskurin avulla voit arvioida vaivattomasti tarvittavan juomamäärän. Juhlavieraidesi määrä ja juomatottumukset voivat vaihdella, joten on tärkeää arvioida juomien tarve realistisesti. Liian vähäinen juomamäärä voi jättää vieraasi janon kiusaamaksi, kun taas ylitarjoilu voi johtaa hukkaan ja ylimääräisiin kustannuksiin.

Juomasta havemmin syntyy hävikkiongelmaa, mutta kannattaa silti pyrkiä laskemaan kulutus realistisesti. Kun tiedät tarkasti tarvittavan juomamäärän, voit tehdä järkeviä ostoja ja välttää turhia kustannuksia. Näin voit keskittää budjettiasi muihin tärkeisiin häiden osa-alueisiin.

Valitse oikea juomamäärä yritystilaisuuksiin

Yritykset järjestää erilaisia tapahtumia vuoden aikana. Esimerkiksi pikkujouluja varten voi olla rajattu tietty budjetti, niin voit hyödyntää juomalaskuria juomien varauksiin liittyen. Näin pysyt paremmin budjetissa ja pystyt välttämään ylitarjonnan. 

Selaa juomatajontaa ja hintoja

SuperAlko – Tallinnan sataman lähettyvillä Suomalaisille tunnetuin alkoholia myyvä liike.
Liviko – Toinen tunnettu Virolainen alkoholia myyvä liike. Löytyy useampi myyntipiste Tallinnasta. 
Alko – Jos halua ostaa väkevämpää juomaa Suomesta, niin tämä on ainut paikka mistä sitä saa.