S-Bonus Laskuri

S-Bonus Laskuri laskee helposti paljonko olet oikeutettu saamaan bonusrahaa ostostesi perusteella. Lisäksi näet paljonko alennusta saat polttoaineesta.

Miten S-Bonukset maksetaan

S-Bonukset mkasetaan kerran kuukaudessa S-Pankin tilille. Bonus lasketaan edellisen kuukauden ostosten perusteella.

Sijoita S-bonukset automaattisesti ja kerrytä näin varallisuutta

Jos olet S-Pankin asiakas, niin voit automaattisesti sijoittaa bonukset rahastotilillesi. Kun rahastotilin saldo ylittää 10 euroa, niin rahat siirtyvät automaattisesti itse valitsemaasi rahastoon. Tällä tavoin voit sijoittaa bonusrahoja ja hyödyntää korkoa korolle ilmiötä tehokkaasti. Tällä tavoin saat vieläkin enemmän irti saaduista bonuksistasi.

Boonuksista kertyvän korkoa korolle ilmiön vaikutuksen näet meidän Sijoituslaskurista

S-Ryhmän asiakasomistaja edut

S-bonus on osa S-ryhmän asiakasomistajille suunnattua etuusohjelmaa Suomessa. S-ryhmään kuuluvat monet liiketoiminnat kuten kaupat, huoltoasemat, ravintolat ja hotellit. S-bonuksen etuihin kuuluvat:

  1. Rahallinen bonus: Asiakasomistajat saavat rahallisen bonuksen ostoistaan kuukausittain. Bonusprosentti määräytyy kuukauden kokonaisostoista ja voi vaihdella eri bonustaulukoiden mukaan.

  2. Tankkausbonus: Tietyissä S-ryhmän huoltoasemilla, kuten ABC-asemilla, asiakasomistajat voivat saada alennusta polttoaineen hinnasta.

  3. Erikoistarjoukset ja alennukset: S-ryhmän yritykset voivat tarjota asiakasomistajille erityisiä alennuksia ja tarjouksia, jotka eivät ole saatavilla muille asiakkaille.

  4. Osallistuminen päätöksentekoon: S-ryhmä on osuuskunta, joten asiakasomistajat voivat osallistua päätöksentekoon ja vaikuttaa siihen, miten yritystä johdetaan.

  5. Ylimääräiset edut: Joissakin S-ryhmän palveluissa, kuten hotelleissa tai ravintoloissa, asiakasomistajat saattavat saada muita etuja, kuten myöhäisen uloskirjautumisen tai ilmaisia lisäpalveluita.

  6. S-Pankin palvelut: S-Pankki tarjoaa monia pankkipalveluita, jotka on suunniteltu erityisesti asiakasomistajille, ja jotka saattavat sisältää etuja, kuten edullisemmat lainaehdot tai paremmat korot säästötileille.

  7. Etuohjelmaan kuuluvat sovellukset ja digitaaliset palvelut: Esimerkiksi S-mobiili, joka auttaa seuraamaan bonusten kertymistä, erikoistarjouksia ja muita etuja reaaliajassa.

S-bonusjärjestelmä on osa S-ryhmän strategiaa sitouttaa asiakkaat ja palkita heitä uskollisuudesta. Se on yksi Suomen suosituimmista kanta-asiakasohjelmista. Edut voivat vaihdella ajankohdan, sijainnin ja S-ryhmän yritysten mukaan.